Sikkről, stílusról - spiritusszal. Bio, Kontakt, Jegyzet, Fenomén, Objet de l'Obsession, C'est l'Allure.


2010/03/17

Mihalik Enikő, Vogue Italia





Ha azt mondom, kolbász, melyik város jut eszetekbe? (Oké… Gyula most nem versenyzik.) BÉKÉSCSABA!!! És ha azt mondom, Békéscsaba KI jut eszetekbe? (Na, legyen, segítek, hölgy az illető és imádja a francia Vogue – igen ezen a ponton Varga Pista bácsi kiesett a körből) Hát ENIKŐŐŐ!!!

Bár Farrah Fawcett, a legendás szőke ciklon Charlie angyalai közül, meghalt tavaly nyáron – ikonikus hajviselete újraéled a 70-es évek inspirálta hajtrendek jóvoltából.
Jelen esetben, a márciusi olasz Vogue lapjain, amelyben egy „A Tight Shape” cím alatt futó divatanyagban nemzeti ikonunk és bujaművésznőnk, Mihalik Enikő működik közre.

Bár pár oldalon jelen van az amerikai Missy Ryder is, akit – azt hiszem, jelen helyzetben megengedhetünk némi hazafias elfogultságot, de elég, ha valakinek szeme van – egy kézsuhintásnyi erőfeszítéssel szorít háttérbe.

Enikő a Gucci ruháiban pózol, fordul, komolyodik és… pőrén mutatkozik, ismét és imádjuk. Fejedelmi többes le – ÉN imádom


Üdv,
Az'Allürusta

2 megjegyzés:

Kremy írta...

Régebben legalább nem volt ennyire sovány..Ez most nem bejövős.

Liz írta...

Igen igen, de szerintem nagyon befolyásolja az ügynöksége... Meg mégis már nemzetközi modell, nem csak közép-európai felkapott akárki