Sikkről, stílusról - spiritusszal. Bio, Kontakt, Jegyzet, Fenomén, Objet de l'Obsession, C'est l'Allure.


2010/06/29

Sármán Nóra pajzán káposztapilléje






Az idő szűkében pusztán egyszerűen és gyorsan tudok írni, azonban azt hiszem, Sármán Nóra - akinek különleges Givenchy munkákkal vetekedő csipkefátylait a The Room is megjelenítette a fotózásain - diplomamunkájának képeit, és a fotózáson készült abszolút művészi videót tovább kell terjesztenem.

A népies etnó mutívomuk teljesen újköntösben valaó megjelenése nem újdonság a hazai paletten, azonban az, hogy mindezt mindenféle klisé nélkül dolgozzák föl újra: Ritka.

A fotók magukkal ragadóak - egy szempillantás alatt beszippantják az embert egy pragmatikus, mégis természetközeli világba. A képek gyönyörűen, kellően szemcsések, természetközeliek és fotográfia remekek. Viszlay Márknak elfelejtve a kevésbé "glamouros" Vogue Nippon koppintása - és magasan honorálva.

A bűneit meggyónt, látszólag megtért menyasszony ruhája egyszerűen elbűvölően karcos - vad, szexi és szofisztikált, akár... egy pajzán pillangó.

Hajrá Nóra, remélem találkozunk.


Salut,
Az'Allürista munka közben gyorsan

2 megjegyzés:

agnes szucs írta...

Naggyon profi lett ez az egész. Én is azt mondom, hogy hajrá Norcsi!
xo
szucs

Henni írta...

ha ruha, akkor az első nagyon szép és az utolsó előtti képen az a szoknya is eredeti -bár ilyesmit mindig félve írok le- és tetszik persze:) A képek nagyon el lettek találva, a kis videó is. Egyedül a modell (sztem kóros) soványsága zavar :S de az mindig zavar...