Sikkről, stílusról - spiritusszal. Bio, Kontakt, Jegyzet, Fenomén, Objet de l'Obsession, C'est l'Allure.


2010/06/24

MILAN FW Review 03. (Gucci, Dsquared2, Neil Barrett, Z Zegna, Iceberg)


Gucci Spring 2011 Menswear  Gucci Spring 2011 Menswear  Gucci Spring 2011 Menswear  Gucci Spring 2011 Menswear

GUCCI tehetős felfedezője (nagy lelkesedéssel, kis állóképességgel)

A pimasz ficsúr sok idejét és pénzét utazással tölti ki/költi el, azonban a célba az őserdők helyett az urbánus dzsungelek vannak véve. Monogramozott bőröndjeibe a legfinomabb anyagokból készült sötétszürke vagy barnás árnyalatú szafaridzsekijeit, zakóit, shortjait pakolja, készen a tengerentúl meghódítására. 


 http://www.style.com/slideshows/2010/fashionshows/S2010MEN/DSQUARE/RUNWAY/00160m.jpg  Dsquared² Spring 2011 Menswear  Dsquared² Spring 2011 Menswear  Dsquared² Spring 2011 Menswear

DSQUARED amerikai dzsigolója

Klasszikus és trendi, élére vasalt farmer és rózsaszín: az új amerikai dzsigoló meghatározó jellemzője. Ebben a szezonban a Canton fivérek a klasszikát neonszínekkel, megszokott farmersshortokkal és szofisztikált hajjal ötvözik.


 Iceberg Spring 2011 Menswear  Iceberg Spring 2011 Menswear  Iceberg Spring 2011 Menswear  Iceberg Spring 2011 Menswear

ICEBERG újjászületett naiv vakmerője

A szeplőtelen fogantatás szülöttje (nem Jézus, inkább úgy általában aki tiszta lelkűnek érzi magát – RITKA ha annak érzi és tényleg az) a szezonban fehéret, szürkét, feketét és sok, sok, sok kéket fog hordani és mindezt megviselt állapotban. Szaggatott, égett pólók, ragasztószalaggal dekorált felsők. A Kis Herceg inspirálta kollekció sivatagi túlélőn alapuló elemei barátságosan vegyülnek a new yorki grunge-al.  


Neil Barrett Spring 2011 Menswear  Neil Barrett Spring 2011 Menswear  Neil Barrett Spring 2011 Menswear  Neil Barrett Spring 2011 Menswear

NEIL BARRETT progresszív urbánusa

Hál’ Istennek Neil az őszi kollekciójában felismerte a gyűrt anyagok szépségét így most, tavaszi elektronkisülésében ezt maximális fokozaton tapasztalhatjuk meg. Az anyagok gyűrtek, pedánsan tiszták - a részletek sportosak és van bennük egy vad, motoros attitűd. A struktúrált ingek, laza atléták közös nevezője a vakító fehér (mely később bemocskolódva bézzsé alakul) és a magába szippantó fekete.


 Z Zegna Spring 2011 Menswear  Z Zegna Spring 2011 Menswear Z Zegna Spring 2011 Menswear  Z Zegna Spring 2011 Menswear


Z ZEGNA mindentvívője

A márka lookjai a következő tavaszra/nyárra a legváltozatosabb stílusokból lett összemixelve. Z Zegnában mehetünk tőzsdézni, várost nézni, erdőbe kirándulni, kenuzni, avokádókrémet majszolni egy toszkán villa teraszára. Tulajdon képen bármit megtehet az illető, ami a modern férfi szerepkörébe illik: fehérbe, szürkébe, lazacba és feketébe burkolva – a lényeg, hogy legyen intelligens és kifinomult. 


Nincsenek megjegyzések: