Sikkről, stílusról - spiritusszal. Bio, Kontakt, Jegyzet, Fenomén, Objet de l'Obsession, C'est l'Allure.


2011/10/09

Negyvenedik hét

VASÁRNAP ESTI SZEMEZGETŐS

Ahogyan vasárnap kora este szemezgetünk a vasárnapi ebéd desszerthagyatékából, úgy ízlelgetjük az elmúlt hét nap objektív szempontból kevésbé (és annál inkább) jelentős eseményeit a lehető legszubjektívebb hangvételben. Legyen szó kizárólag divatról, vagy élethelyzetről; érzésekről és szkepszisekről, a Vasárnap Esti Szemezgetős igyekszik minél több és minél változatosabb szösszeneteket az Olvasó elé tárni, heti rendszerességgel, vasárnap este.
Az'Allürista

(Kedves Olvasó! Ha Önnel is egy feledhetetlen mozzanat történt a héten, kérem, ragadja meg az alkalmat és ossza meg velünk irodalmi hangvételben, 300-1500 karakter terjedelemben – leütött szóközzel együtt. A szösszenetek beküldési határideje a vasárnapot megelőző szombat estéje, cím: az.allur@gmail.com) 

_______________________________________________________________________________




FRANCESCO COMINELLIRE EMLÉKEZÜNK
- Az'Allürista


Férfiként a divatiparban mindannyian nagy problémával küszködünk: kit is válasszunk példaképünkül, aki megtestesíti mindazt a kiforrott stílust, amit mi valaha is elszeretnék érni az életünk során.
A harmincas éveinek derekát taposó Francesco Cominelli számomra, és még rajtam kívül megannyi barátomnak, ismerősömnek, sorstársamnak példaképül szolgált, és minden bizonnyal szolgálni fog, hiszen tragikus és érthetetlen halála talán még inkább az önkifejezés fontosságára hívja fel a figyelmet.
Cominelli a Vogue Hommes Internationel szerkesztőjeként maga volt a megtestesült bohémság, a kifinomult és örökérvényű stílus – nem volt olyan ruhadarab, érkezzen az rögvest a kifutóról, vagy álljon esztendőket a szekrényben, mely nem nyert volna új értelmet mikor magára vette.

A Vasárnap Esti Szemezgetős keretén belül, Az’Allürista Őrá emlékezik. 



Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

1 megjegyzés:

bkata írta...

szeretettel ajánlom:
Simone Marchetti stílusát! :D