Sikkről, stílusról - spiritusszal. Bio, Kontakt, Jegyzet, Fenomén, Objet de l'Obsession, C'est l'Allure.


2010/05/01

Sean O'Pry video at GQ China



Szóval tegyük fel, hogy összefutunk az utcán és miután megdicséred a fekte pulóveremet – kristálytiszta hátsó szándékkal: ezzel feloldod a gátlásaimat, és a figyelmemet eltereled arról a tényről, hogy az a fene fekete pulóver a légkörön áthatoló összes napsugarat felfogja és magába szívja – letámadsz azzal a kérdéssel, hogy kit tartok a legszuperebb férfimodellnek.

Ha Nagy Marci olvassa a blogom, azt mondom Nagy Marci. De maradjuk kevésbé elrugaszkodottak, és tételezzük fel, hogy nem: így aztán azt mondom Sean O’Pry.

Seant pár évvel ezelőtt 18 évesen fedezte fel egy ügynök, miközben valami véltetlen, kozmikus káosznak köszönhetően rátévedt a MySpace oldalára.
Mr O’Pry-t azonnal felkapták, és repítették is elsőként egy Calvin Klein bemutatóra, ahonnan a karrierje fénysebességet megalázó erővel száguldott felfelé.
Sean extraordinális ajkain és „nyakon csípett csibészfiú” tekintetén túl, hihetetlen pózai és kamera előtti mozdulatai teszik különlegessé.

És íme. Az újabb gyöngyszem a kínai GQ számára, ami kifejezetten azt a hangulatot tükrözi, mikor az ember egy forró, de mégis szellős késődélutánon, elnyújtózik a tenger melletti fakunyhójában. Van benne valami nomád, érzéki, nyugtató, de mégis lendületes.


Hát, Jó Holanpot!
Az'Allürista

Nincsenek megjegyzések: