Sikkről, stílusról - spiritusszal. Bio, Kontakt, Jegyzet, Fenomén, Objet de l'Obsession, C'est l'Allure.


2010/05/09

A férfi ruhásszekrény utazása - Shanghai, Michael Lin



Photobucket

(Íme a tökéletes íróasztal. Nem csak Michaelnek, nekem is. Imádom.)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket



Művészi hitvallásom az írás terén a szimbolistákéhoz hasonló: szavakkal kifejezni a kifejezhetetlent.
Nos, a Louis Vuitton által folyamatba lendült "A férfi ruhásszekrény utazása" egy nagyon cifra káromkodásszerkezettel lenne leírható, hogy kifejezze az invidiumom hirtelen kiszabadulását a ketrecébe szorított, önmarcangoló harcából.
Vigyázat, ezek a képek valóban rohamokat okozhatnak, különösen Holger Hillerrel párosítva.

Szegény K ügynöktől már 2 hete kapom a sajtóanyagokat, de az idő hiányában képtelen voltam igazán figyelmet szentelni neki. Azonban most rászánom magam - halálbüntetés terhe mellett – az elmaradt anyagok bepótlására.

Az első állomás Párizs, azonban ha nem haragszotok, magára a kollekcióra majd ősszel szakítanék időt. Nem vagyok a fastfashion híve, mindent a maga idejében, tehát a második állomásról indulunk, Shanghai-ból.

Shanghai elképesztő mértékekben növekszik, és vonzza magához a hatalmas divatházakat. Chanel itt mutatta be az elő ősz kollekcióját, valamint Lagerfeld készített is egy kisfilmet, amelyben Mademoiselle Chanel álmaiban ide utazik. A Prada First Springjében, ebben a városban találkozik a múlt és a jelen, a Louis Vuitton pedig a The Shelby segítségével kutatta fel a legkimagaslóbb művészeket, akik, nos… bővelkednek LV produktumokban. 
    
Így, mai első alkotónk Michael Lin és stúdiója, akinek geometrikus és pop inspirálta virágaival díszített hatalmas installációi a védjegyévé váltak, melyek a terek újragondolásával egy kellemesebb, melegebb atmoszférát biztosítanak.




Csodálatos Vasárnapot!
Az'Allürista


Nincsenek megjegyzések: