Sikkről, stílusról - spiritusszal. Bio, Kontakt, Jegyzet, Fenomén, Objet de l'Obsession, C'est l'Allure.


2010/05/29

Az 5-csillagos küldetés 5-csillagos véleményei

Photobucket

Photobucket


Meg kell, hogy mondjam Kovács Patrícia egyszerűen a maga kis színes allűrjével, tűzről pattant, de mégis elegáns karizmájával teljesen elbűvölt.
Patrícia nem az a „színésznő”, akit a Fókuszból (és társaiból) ismerünk: Ő igazi színművészkisasszony, aki másodpercek alatt változtatja meg a hangszínét, ad elő egy monológot, vagy játszik el egy japán, vele egykorú gyermekkel rendelkező édesanyát a Beugró színpadán.

„Eddig sose volt ilyen autóm. Én egy szervókormány nélküli, tengelytöréses Suzukin tanultam meg vezetni. Iszonyatos egy hebrencs módjára vezetek az utakon, de az utasaim is azt mondták, hogy kivételesen, biztonságban érezték magukat mellettem.”
Patríciának e mellett igen meglepő újdonság volt (mint ahogyan nekem is), hogy a DS3 egy apró kijelzőn maga javasolja a sebességváltás fokozatát, így egy környezet és pénztárcakímélőbb vezetésre ösztönzi vezetőjét.

Elitől megtudtuk, hogy miután elkezdődött Az 5-csillagos küldetés, másnap reggel már idegesen ébredt, ugyanis amint megnyitotta a Facebook oldalát, egyből látta, hogy Regina megelőzte a képfeltöltéssel. Így az elkövetkezendő egy hónapban Eli próbált lépést tartani az örökmozgó Reginával, és mindent bevetett - kezdve az InStyle partiról megamaradt lufiktól egészen a zebraszőr szőnyegig.

Eli véleménye szerint mindenki személyiségéhez passzolt a kocsi, amit egy hónapon keresztül vezethettek a Citroen jóvoltából. Patrícia tűzpiros, fekete tetejű DS3-a tökéletesen tükrözte jelenlegi NO FEKETE morálját. Regina fehér bogarához nem volt olyan ruhája, ami nem illet volna így az sem okozott problémát, hogy egy nap többször öltözött át – a számtalan cipőcseréről pedig nem is beszélve.
Talmácsi Gábor Gianfranco Ferré tavasz/nyári kollekciójára emlékeztető autója klasszikus fekete-fehér festés kapott, míg Eli maga egy dandys, grafitszürke, cseresznyebordó DS3-mat használt.


Üdv,
Az’Allürista

(Holnap, vagy picit később Talmácsi Gábor véleményét, gondolatait olvashatjátok a divatról és a felelősségvállalásról)

Nincsenek megjegyzések: