Sikkről, stílusról - spiritusszal. Bio, Kontakt, Jegyzet, Fenomén, Objet de l'Obsession, C'est l'Allure.


2010/05/06

Újszülött érkezett - Citroen DS3

Photobucket

(A képen Damien Luniaud, a CITROËN Hungária Kft. ügyvezető igazgatója, Talmácsi Gábor, Dukai Regina, Eli van Poeyer - akivel a későbbiekben egy hosszabb cikket is olvashattok - és Kovács Patrícia) 

Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket



Olga. Ne mondd már, hogy nem emlékszel. Tudod… az egész világ katicabogárnak becézgette a kis – azt hiszem - 70-es évek „kicsikocsiját”. Na, ugye, hogy tudod te!

Képzeld, látom én a WonderWoman képeit, hogy egyre közli és közli a kis újszülött képeit, de csak nem látok összefüggést. És erre megkapom a mindig franciásan tökéletes, technológiai csodadinasztia CITROËN babaköszöntő sajtóanyagát.

Büszkén prezentálom a DS család legifjabb kalandorát DS3-at! Hát nem tündéri? Már most olyan sportos és karakteres, igazi városi harcos! Ne viccelj Olga, még nincs vége, ugyanis a babaköszöntő zsúrra, nem mások voltak hivatalosak, mint Talmácsi Gábor a MotoGp 125cc világbajnok motorversenyzője, Kovács Patrícia színésznő, Dukai Regina énekesnő, műsorvezető valamint ELI!!! (De valamit ittál? Oké: Eli van Poeyer a Marquard Media divatigazgatója).

Ők négyen egy hónapon keresztül fogják sajátjukként szeretni négy pici DS3-mukat, melynek minden egyes mozzanatát végigkövetheted DS3 Facebook profilján. (Illetve, követhetnéd, ha vennéd a fáradságot, hogy felregisztrálj. Tudom, tudom… baromság… Bevallom már függő is vagyok, de valahogy kapcsolatot kell tartanom A Való Világ képviselőivel. Nagyon vicces, nem Viktorra gondolok.)  



Jó Holnapot!
A küldendő bejegyzések megíratlan tengerében pancsoló Az'Allürista

Nincsenek megjegyzések: