Sikkről, stílusról - spiritusszal. Bio, Kontakt, Jegyzet, Fenomén, Objet de l'Obsession, C'est l'Allure.


2010/04/30

Nincs verseny Lady Gagával


Egy darab undormány

Egy darab stílusos forró csokis cseresznye


„Sokszor érzed azt, hogy nem te nyertél. De ez nem jelenti azt, hogy nem te vagy a nyertes” Gaga.

Szerintem, aki azt mondja, hogy nincs hatással rá Lady Gaga, az jobb, ha elkezd hithű keresztényként gyónni, mert hazudik, mint a bűn.
Aki azt mondja, hogy Gaga nem hozott semmi újat a zeneiparba, az akkor inkább hallgasson… nem is tudom… zsoltárokat és gregoriánt.
Akiben felmerül a gondolat, hogy Gaga nem reformálta meg a divat jelentését a 21. századi showbizniszben… inkább hagyja el ezt az oldalt.

Lady Gaga a legprovokálóbb, legfigyelemfelkeltőbb és legeredetibb személyiség, Madonna fellángolása – és bukása óta. És szerény véleményem szerint, az embereknek a válság okozta csalódás és kiábrándultság után pontosan egy ilyen frissvérű lángoszlopra van szüksége, aki lenyűgöző performanszával – legyen szó egy 4perces videóról, vagy 2 órás koncertről – feledteti minden problémáját.

Különöse hálával tartozok Gagának, ugyanis amikor valakivel beszélgetek a divatról, különösen a 2es vagy 3mas típussal. (1. típus: aki kikéri a véleményemet és követni próbálja. 2. típus: aki kikéri a véleményemet, de továbbra is megy a saját feje után, és fikáz. 3. típus: aki nem kéri ki, de meghallgatja – őket sajnálom néha, mert letolok nekik mindent – és van a 4. típus aki nem kéri ki, csak kritizál.) És szóba kerül egy tervező – inkább újság, mivel ha tervezőről van szó megállunk „Dolcsénél” vagy Armaninál – szóval kerül a következő kérdés: DE EZEKET A RUHÁKAT KI VESZI MEG?
ÉS erre a válasz: Lady GAGA!!!


Azonban most itt van ez a szerencsétlen, vonagló Christina Aguilera. Képzeljük a helyébe magunkat. Vagyunk mi, gyerek, férj… 6 fotós, féloldalas cikk a Story-ban a giccses házunkról. Értjük már a helyzetet, nem? Így is elég siralmas. A matrózos számunk is csak a 40 körülieknek tetszik. És jön Gaga és porba alázza azt a maradék csillogását is a nevünknek. (Beyoncé időben kapcsolt.)
Erre, az okos producereink kitalálják, hogy csináljunk egy mégextrémebb videót, mint Gaga. De mivel Gagától már nincs extrémebb, ezért egy olyan közönséges, undorító, ocsmány visszataszító dolgot alkotnak, hogy a hányinger kerülget. A Madonna-féle Human Nature koppintásról nem is beszélve.


Jó holnapot!
Az'Allürista

Nincsenek megjegyzések: