Sikkről, stílusról - spiritusszal. Bio, Kontakt, Jegyzet, Fenomén, Objet de l'Obsession, C'est l'Allure.


2010/09/08

Vuitton, Annie, Ali és Bono Afrikában, egyszerre

Photobucket

Photobucket Photobucket




2010 szeptemberében a Louis Vuitton tovább viszi Alapvető Értékek kampányát, melynek aktuális szereplői nem pusztán modern ikonok, de a harmadik világ szélsőséges szegénysége ellen harcoló aktivisták is. Idén márciusban a nagyszerű Annie Leibovitz kapta lencsevégre a U2 frontemberét, Bonót és feleségét Ali Hewsont Afrikában.
Az Alapvető Értékek kampányfotója egy hangyányi Kis Herceg allűrrel mutatja be a végtelen, őszi színekben fürdőző afrikai szavannát, és tükrözi a fekete kontinenshez fűződő szenvedélyes és felelősségteljes kapcsolatukat.

Ali és Bono 2005-ben alapította meg etikus ruházati márkáját, az Edunt, hogy elősegítsék az Afrikával való kereskedelmet, és felhívják a divatcégek figyelmét az itt rejlő üzleti lehetőségekre. 2009-ben az LVMH összhangban hosszútávú elkötelezettségével a fenntartható fejlődés mellett, 49%-os részesedést szerzett az Edunben, hogy előmozdítsa a márka felelős kereskedelem iránti tevékenységét.

Az Alapvető Értékek kampányban mind Ali, mind Bono Edun ruhákat viselnek. Ali egy Louis Vuitton/Edun együttműködésével készült Keepall 45-ös táskát hord, mely dombornyomott Monogram Révélation bőrből készült, s gazdag barna árnyalatát kimondottan az Edun választotta. A táskát egy kézzel készített Monogram függő díszíti.
Mind a függőn, mind a Monogram Révélation táska belsejében található egy kis tábla a “Minden utazás Afrikában kezdődik” felirattal.

A Louis Vuitton/Edun együttműködésével készült táska bevétele, akárcsak Ali és Bono fotózásért járó díj, a Technoserve in Africa for the Conservation Cotton Initiative és az ehhez kapcsolódó programokat támogatja, valamint Ali és Bono a fotózásért járó díjból a Chernobyl Children International szervezetnek is adakozik.

Azt hiszem... Most pontosan a fenti Keepallra lenne szükségem.
Vagy egy takarítónőre a szobámba.


Üdv,
Az'Allürista

Nincsenek megjegyzések: