Sikkről, stílusról - spiritusszal. Bio, Kontakt, Jegyzet, Fenomén, Objet de l'Obsession, C'est l'Allure.


2010/09/29

Le Vogue Bar

Photobucket
Carine Roitfeld, rédactrice en chef de Vogue Paris

Photobucket


Photobucket
Jennifer Neyt, rédactrice mode de Vogue.com, Sarah Herz, directrice des activités digitales de Condé Nast France et Delphine Royant, éditeur de Vogue Paris.

Photobucket


Photobucket



Photobucket
Olivier Lalanne rédacteur en chef adjoint de Vogue Paris, Olivier Bialobos, directeur de la communication de Dior et Emmanuelle Alt, rédactrice en chef mode de Vogue Paris.
Photobucket
Heidi Klum, topmodell

Photobucket


Photobucket
Anastasia Barbieri, rédactrice mode pour Vogue Paris - SIKK = tézis-antitézis. Túlelengancia ellensúlyozása a messy hajjal.



Ha valaki magazinvásárlást tervez, vagy egy igazi fashion-addict éjszakát eltölteni Párizsban, annak mindenképpen a Vogue Paris-t kell választania.
Első sorban azért, mert a magazin 90 éves évfordulójának alkalmából az októberi szám 622 oldalból fog állni, melyből pusztán 276 oldalnyi hirdetés lesz. A magazin e mellett – Franciaországban legalábbis – tartalmazni fog jó pár zseniális, szőrszálállító divatfotót a 90 évnyi stílusdiktálásból.

Másod sorban, a tegnap megnyílt Vogue Bar-miatt, mely a Hôtel de Crillon-ban kap helyet, mely az egyik leggyönyörűbb Párizsban, és a Balmain rendszeresen zseniális, klasszicista szalonjaiban mutatja be lélegzetelállító kollekcióit.
A bár kizárólag a Párizsi Divathét alatt lesz látogatható október 9-ig és különleges, Vogue szerkesztők által készített koktélmenüvel (Carine's Testa Rossa - Absolut Vodka és Campari) fogja várni igazán stílusos – és vaskos pénztárcájú – klienseit.

Éljen a francia Vogue, éljen minden, ami francia!
És persze… a franciák csodafegyvere: A SIKK és a SÁRM.

Bon soir!
L’Alluriste

Nincsenek megjegyzések: