Sikkről, stílusról - spiritusszal. Bio, Kontakt, Jegyzet, Fenomén, Objet de l'Obsession, C'est l'Allure.


2010/02/17

Neo Flower Power - avagy a Louis Vuitton Kozmoszvirágzása



 
 

 

  

Mélabús szürke hétköznapok? Hess, hess, hess!

Az ünnepelt japán neo-pop művésszel, Takasi Murakamival, ismét megújította a Louis Vuitton együttműködését. Így, mostantól kezdve már nem csak a Monogram Cerise, az Eye Love Monogram, a Monogramouflage és persze a Monogram Multicolore iránt táplálhatunk gyengéd érzelmeket, hanem a Cosmic Blossom iránt is.

Murakami úr új víziója egy egészen új vászonnal került kifejezésre, mely ötvözi a mangagrafikákat a japán képszerű motívumokkal. A fényes és színes háttéren az LV ikonikus Monogram virágai lökdösődnek mosolygós virágarcokkal és garantáltan mosolyt fakasztanak még a leg komorabb emberek arcára is.

Vicces, mókás és aranyos, a Cosmic Blossom három gyönyörű fiatalos árnyalatban kapható bőráruk, ready-to-wear és kiegészítők formájában. A bőrárukhoz a Louis Vuitton egy silkscreen-eljárással nyomott vinyl vásznat tervezett, melynek tükörfényes felülete megállja a helyét a városban és a strandon is. A két méretben készült kényelmes útitáskához tartozik egy Pochette Accessoires is, melyet a híres Louis Vuitton aláírás díszít.

Az it-girl, Daisy Lowe (a híresen kellemes stílusú Mark Ronson barátnője) által bemutatott Cosmic Blossom feltűnik pólókon, sálakon és kendőkön (valamint a Louis Vuitton üzleteiben 2010. április 15-étől), feldobva a nyári napokat elfojthatatlan jókedvével és ellenállhatatlan cukorkaszíneivel.

Köszönet Helgának a fülesért.
(Helga a Louis Vuitton magyarországi sajtóirodájának az egyik munkatársa - informálisan a WonderWomen+OneMan csapat tagja, aki a jó ízlés terjesztéséért felelős - valamit Anne Hathaway megtestesítéséért az Andrássy úton.) 

Jó Holnapot!
Az'Allürista







Nincsenek megjegyzések: