Sikkről, stílusról - spiritusszal. Bio, Kontakt, Jegyzet, Fenomén, Objet de l'Obsession, C'est l'Allure.


2012/02/14

Valentin-napi speciál



Tartózkodnék a túláradó és visszataszító amerikai giccstől, már ami a Valentin-napot illeti, azonban szeretném egy rövidke szösszenet erejéig felvillantani, hogy vannak még a mai napig is filmbe illő csodák, emelkedjen bármilyen magasra is az euró árfolyama, ugyanis a múlthéten megrendezett Missouri Grand Prix-n az amerikai úszók nagy reménysége, Matt Grevers, aligha az aranyéremért ugrott a vízbe, hogy elsőként teljesítse a százméteres hátat, hanem sokkal inkább gyémántért.

Miután megnyerte a versenyt, és elsőként lépett fel a dobogóra, és a szintén úszó barátnője, Annie Chandler átadta az első három helyezettnek a díjakat, s barátja mellé lépett a dobogón, Grevers hirtelen letérdelt, előkapott egy fekete bársonydobozt, s megkérte barátnője kezét, a verseny kellős közepén.
„Igazából csak a megfelelő és különleges alkalomra vártam, ahol eljegyezhetem és mindkettőnknek emlékezetes lesz a nap” – kommentálta teljesítménye után az eseményt a sportújságírók előtt. „Eredetileg az előző napokban megrendezett versenye után szerettem volna megkérni a kezét ahol ott volt az egész családunk és az összes barátunk, de sajnos csak az ötödik lett, így vártam, egészen mostanáig”.
Megérte? Minden bizonnyal. Tanulság: minél jobb helyezést érsz el, annál biztosabb, hogy valaki eljegyezzen. Persze, ehhez kell egy partner, és körülbelül másfél évnyi együttlét.

Üdv,
Az’Allürista

Nincsenek megjegyzések: