Sikkről, stílusról - spiritusszal. Bio, Kontakt, Jegyzet, Fenomén, Objet de l'Obsession, C'est l'Allure.


2011/05/24

Nyárrobantás Vogue Paris-val


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Szétrobban, szétszaggat és szublimál a forrongó energiáktól perszelő párizsi Vogue. Napsütéstől duzzad, luxussal mossa bronzos domborulatait – kell ennél több, hogy az ember árvalelkű fiának másodpercek alatt dinamikus nyári hangulata legyen?

Jöjjenek a kíméletlen, rekeszizomtépő poénok, a pólószaggató hőségek, szerelmek, ágyasok és egyéb haramiák!
Fürdőnadrág, napolaj, de csak öko és kőolajszármazéktól mentes, francia Vogue, jeges limonádé, napillat és dübörgő… tételek?
Várj meg nyár.
Mindjárt csatlakozok.

Figyelem: az új fejléc megzavarhatja az óvatlanok figyelmét, és túl sok jókedvet okozhat. Krónikus depresszíveknek, visszaeső önsajnálóknak, stílusfrigid egyének kerüljenek. 



Üdv Nyár!
Hol a lélünecdösolejem?
Francba a limonádéval. Alkoholosat kérek, mihelyst kisüt a nap.

Salut,
Az’Allürista


pár nyárrobantó kedvenc, szigorúan a könnyen felfogható elektronikus fajtából, ami nem igényel megértési erőfeszítést 001, 002, az új fejlécet inspirálta teljes erővel Madonna cigányaival 003, és a Kill Bill spanyolozása 004

(Anastasia Barbieri már ránézésre arra késztet, hogy valami luxust árasztó terméket vásároljak. Aranyat, kékkel, ó imádom, de sosem hordanám.)

1 megjegyzés:

Dorottya Szilágyi írta...

Imádtam/imádom még most is ezt a számot, épp a minap lapozgattam fel újra két irodalom tétel között, gyönyörű sorozatok!
http://fashiondotii.blogspot.hu/
D.